LUDI TIKET, sreda, 113.850 dinara: Ludo, burazere, luuudo!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, sreda, 113.850 dinara: Ludo, burazere, luuudo!

Pogođena dva prelaza iz keca u dvojku

Kladilac iz Zaječara potrudio se da nam ulepša ovo jutro s neverovatnim tiketom.

Ovaj tiket, kao što vidite, ima samo dva para, ali kvote koje su na njima pogođene su čudesne.

Na Afričkom šampionatu (slabija verzija Kupa afričkih nacija u kojoj igraju praktično B selekcije) igrale su Ekvatorijalna Gvineja i Nigerija, a on je gađao iz keca u dvojku s kvotom od čak 33! Gvineja je povela u 40. minutu golom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sekundinja, a u nastavku su Superorlovi, baš u skladu sa svojim nadimkom, u brišućem letu stigli do 1:3.

U Škotskoj su ligaški meč odigrali Partik i Seltik, a i ovde je gađan isti prelaz. Vođstvo Partika od 35. minuta u nastavku je anulirano i prestignuto već do 70. minuta. Ovde je pogođena kvota 23.

Na uloženih 150 dinara s kvotom 759 dobitak iznosi 113.850 dinara!

Ludo, burazere, luuudo, što bi rekao Sofronije.

Čestitamo dobitniku!
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.