JEZIVE SMS PORUKE NASILNIKA Draga moja ženo glupa, krv ćeš da prop**aš

Izvor: Blic, 31.Avg.2017, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVE SMS PORUKE NASILNIKA "Draga moja ženo glupa, krv ćeš da prop**aš"

Osnovni sud u Zaječaru osudio je A.K. iz okoline Boljevca pravnosnažnom presudom na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci zbog nasilja u porodici.

Ovaj nasilnik je godinama maltretirao svoju suprugu i slao joj jezive SMS poruke u kojima joj je pretio smrću.

Novinar "Blica" dobio je na uvid uznemirujuće poruke koje je nesrećna žena mesecima primala. Delove tih poruka prenosimo identično kako ih je nasilnik A.K. pisao:

"Ovo je moja i tvoja lična >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prepreka i za njega i za nas nema više dalje", napisao je A.K. u jednoj od svojih poruka, a potom je nastavio:

"E ovako ćemo ženo moja glupa, pošto si mutava postala, pare detetove si potrošila, kupus i druge potrebe detetu nisi kupila... Zavisi od tebe detetov život, da li će i nadalje da odrasta uz oca i majku ili je kraj svemu. Ljubim vas i volim".

Tortura porukama nesrećne žene se nastavila. Poruke su postajale sve nasilnije i A.K. je u njima očigledno pretio supruzi da će ubiti nju i decu.

"Ne pišem ti više, i ne zovem te. Kunem se u sva tri deteta, sve zavisi od tebe da li se kuća zatvara... Kad ja ne valjam, ti će krv da prop**aš zbog deteta, nećeš da dočekaš Novu godinu... sama ćeš da se uništiš".

A. K. je već osuđivan zbog nasilja u porodici, a sada se na sudu branio rekavši da ništa od navedenog "nije ozbiljno mislio" i da se kaje.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.