FOTOGRAFIJA KOJA JE SVE DIRNULA U SRCE: Dečak kleknuo pored psa i pustio ga pod svoj kišobran (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOGRAFIJA KOJA JE SVE DIRNULA U SRCE: Dečak kleknuo pored psa i pustio ga pod svoj kišobran (FOTO)

Komentari ispod ove fotografije su se nizali, a svi su samo mogli da skinu kapu pred ovim velikim gestom malog čoveka.

Jedan dečak u Zaječaru, zaustavio je vreme na trenutak u ovom gradu i naterao same sugrađane, ali i sve druge da se zapitaju koliko smo zapravo ljudi.

Fotografije malenog Zaječarca počele su da kruže društvenim mrežama, a na njima se vidi kako dečak klečeći iznad napuštenog psa, drži kišobran, štiteći i sebe i životinju od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kiše.

Kako su autori fotografija napisali, krenula je sitna kiša, ali je dete odmah čučnulo i želelo da sačuva ostavljenog psa.

- Blago majci koja je ovo dete rodila i porodici koja je ovo dete vaspitala - stoji u opisu fotografije.

Komentari ispod ove fotografije su se nizali, a svi su samo mogli da skinu kapu pred ovim velikim gestom malog čoveka.

''Suze su mi pošle.  Neka te uvek prati sreća, plemeniti dečače'', "Evo kako nastaju plemeniti ljudi", "Ništa lepše u skorije vreme nisam video", samo su neki od komentara.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.