Dvoje povređenih u udesu voza i automobila kod Svrljiga

Izvor: JužneVesti.com, 28.Avg.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje povređenih u udesu voza i automobila kod Svrljiga

Dve osobe su lakše povređene kada je na njihov automobil na pružnom prelazu na prekonoškom putu naleteo voz koji saobraća na liniji Zaječar - Niš, potvrđeno je Južnim vestima u policiji.

43-godišnji vozač "opel astre" i žena koju je vozio su sa lakšim povredama prevezeni u svrljiški Dom zdravlja, odakle su upućeni na kontrolni pregled u niški Klinički centar.

Saobraćaj tokom uviđaja nije bio obustavljen, a iz policije kažu da se uzrok nezgode još utvrđuje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

UMALO NOVA TRAGEDIJA NA PRUZI Dvoje povređenih u sudaru voza i automobila kod Svrljiga

Izvor: Blic, 28.Avg.2017

Svrljižanka M. P. (67) zadobila je teške povrede, a I. M. (43) lakše kada je automobil "opel astra" u kojem su se nalazili udario voz u selu Prekonoga kod Svrljiga danas oko 14.30 časova...Automobilom je upravljao I. M. dok se M. P. nalazila na mestu suvozača, kada je na njihov auto naleteo voz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.