Zeleni AVNOJ podno Kraljevice

Izvor: TimockeVesti.net, 23.Maj.2022, 08:23

Zeleni AVNOJ podno Kraljevice

Jedno od mlađih stambenih naselja u Zaječaru je AVNOJ, podno Kraljevice. Slično je čuvenom izletištu po zelenilu, parku i travnjacima. Pokušaj da se bujna šuma još više obogati mladim sadnicama izgleda da nije uspeo. Naša fotografija pokazuje kako mlado drvo nema ni jednu jedinu zelenu grančicu. I ne samo ono.
Članak Zeleni AVNOJ podno Kraljevice se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Pijaca u Negotinu sva u cveću

Izvor: TimockeVesti.net, 24.Maj.2022, 08:12

Zelena pijaca u Negotinu ovih dana prepuna je – cveća. Čini se da nikada ranije nije bilo toliko cvetnog bogatstva. Nema šta nema. Ima i puno rasada za povrtare po nižim cenama od borske i zaječarske pijace.. Članak Pijaca u Negotinu sva u cveću se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.