Veštačenje škode otkriva uzrok pogibije oca i ćerke

Izvor: Večernje novosti, 12.Jul.2019, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veštačenje "škode" otkriva uzrok pogibije oca i ćerke

Na auto-putu kod Smedereva pre dva dana su nastradali Jovan (59) i Tijana Bojić (33) iz Zaječara ŠTA je dovelo do stravične saobraćajne nezgode na auto-putu pre dva dana kod Smedereva u kojoj su nastradali otac i kćerka, Jovan (59) i Tijana Bojić (33) iz Zaječara, i da li je reč o ljudskom faktoru ili mogućem kvaru na vozilu, biće jasnije kada bude okončano mašinsko veštačenje automobila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Rezultati veštačenja bi trebalo da budu poznati u petak. Vanredni tehnički pregled nije moguć zbog velikih oštećenja na vozilu. O okolnostima ove tragedije biće obavljeni razgovori sa povređenima, Ljiljanom Bojić i petnaestogodišnjom T. T., kada njihovo zdravstveno stanje to dozvoli. Inače, vozač kamiona putara prvi je došao do automobila i sklonio sa kolovoza jednogodišnju devojčicu koja je ispala iz smrskane "škode" zajedno sa auto-sedištem.PROČITAJTE JOŠ - Otac i ćerka zajedno otišli u smrt, beba ispala iz kola i ostala nepovređena (FOTO + VIDEO)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TRAGEDIJA NA AUTO-PUTU Žena koja je u stravičnoj nesreći IZGUBILA MUŽA I ĆERKU se oporavlja na VMA

Izvor: Blic, 12.Jul.2019

Ljiljana Bojić (61), koja je prekjuče teško povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Male Krsne, kada su joj poginuli ćerka Tijana (33) i suprug Jovan (59), oporavlja se od teških povreda na Vojnomedicinskoj akademiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.