Uhapšena zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće kod Zaječara

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Nov.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće kod Zaječara

Policija u Zaječaru uhapsila je J.S. (21) zbog toga što je izazvala nesreću u kojoj je jedna osoba poginula a dve su povređene, saopšteno je danas.

Ona se tereti da je u nedelju uveče na putu Zaječar-Knjaževac u blizini mesta Mali Izvor, izazvala saobraćajnu nesreću tako što je preticala drugi automobil na mestu gde je to zabranjeno i direktno udarila u vozilo iz suprotnog smera kojim je upravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 56-ogodišnji muškarac.

Od siline udara vozač tog automobila je poginuo na licu mesta, a povrede su zadobili J.S. i još jedan putnik.

Policija je J.S. po nalogu osnovnog javnog tužioca odredila zadržavanje do 48 sati i ona će uz krivičnu prijavu kojom se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, biti izvedena pred tužioca u Zaječaru.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Zaječara, uhapšena žena

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Nov.2018

ZAJEČAR - Policija u Zaječaru uhapsila je J.S. (21) zbog toga što je izazvala nesreću u kojoj je jedna osoba poginula a dvije su povrijeđene, saopšteno je danas.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NESREĆA KOD BAČKOG PETROVCA: Poginula dvojica

Izvor: Večernje novosti, 05.Nov.2018

Muškarac starosti 50 godina je, kako saznajemo, od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok je muškarac star 26 godina, povredama podlegao na putu do bolnice U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila danas kod Bačkog Petrovca, poginule su dve osobe. Muškarac starosti 50...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.