STRAVIČNO: Porodica poginula u saobraćajnoj nesreći na mostu kod sela Salaš

Izvor: Večernje novosti, 14.Jan.2018, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNO: Porodica poginula u saobraćajnoj nesreći na mostu kod sela Salaš

Z.A. (55), njegova majka D.A. i sin I.A. (22), svi iz zaječarskog sela Grljan, poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na mostu kod zaječarskog sela Salaš ZAJEČAR – Z.A. (55), njegova majka D.A. i sin I.A. (22), svi iz zaječarskog sela Grljan, poginuli su večeras u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na mostu kod zaječarskog sela Salaš Otac i sin su poginuli na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << licu mesta, dok je D.A. povredama podlegla u zaječarskoj bolnici. Nezvanično, do tragedije je došlo kada se na mosti "opel kadet", u kome je bila tročlana porodica, direktno sudario sa kombijem brze pošte, ali nije poznato kako je došlo do nesreće. Vozač kombija je zadobio teške povrede i nalazi se u zaječarskoj bolnici, a policija ne saopštava detalje ove tragedije. Konkretno, Sanja Dimitrijević, načelnica Policijske uprave u Zaječaru, nas je uputila na svog portparola, dok nas je on uputio da odgovore potražimo u Tužilaštvu. Nezvaično se saznaje, da je otac upravljao "opelom", ali da je proklizao na mostu i direktno se sudario sa vozilom brze pošte. U tom trenutku, na "kadet" je naleteo i kombi, koji se zakucao u zadnji deo auto i bukvalno ga speljskao. Više podataka biće poznato nakon uviđaja.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginula tročlana porodica

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2018

BEOGRAD - Tročlana porodica poginula je u direktnom sudaru automobila i kombija kod zaječarskog sela Salaš, javio je RTS...U nesreći, koja se dogodila protekle noći, na licu mjesta poginuli su otac i sin, dok je žena podlegla povredama u Zdravstvenom centru u Zaječaru...Do tragedije je došlo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.