Prijave za letnje izdanje Rails Girls Beograd radionice su otvorene

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Jun.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave za letnje izdanje Rails Girls Beograd radionice su otvorene

Rails Grils zajednica je nedavno napunila šest godina postojanja. Za sve ovo vreme desilo se mnogo lepih stvari, desetine radionica, stotine sjajnih učesnica i mentora, osnivanje lokalnih RG zajednica i po drugim gradovima u Srbiji.

 
Poslednja i najnovija RG radionica desila se u Zaječaru, i time je broj lokalnih RG događaja proširen na šest gradova u Srbiji.
 
Rails Grils zajednica u Beogradu nastavlja sa svojim aktivnostima kao i do sad, te nas 29. i 30. juna očekuje još jedna letnja besplatna radionica za sve one koje do sad nisu imale priliku da učestvuju u RGB programima.
 
Radionica se dešava u ICT Hub, u...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.