Pretio taksistima

Izvor: Bor030.net, 30.Sep.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretio taksistima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova  Knjaževcu uhapsili su svog sugrađanina S.A. (26) zbog toga što je pretio radnici jednog knjaževačkog taksi prevoznika. S.A. je, navodi se u Policijskoj upravi u Zaječaru, telefonom pretio radnici jednog taksi prevoznika iz Knjaževca, a zatim i došao u njihove poslovne prostorije gde je nastavio da preti i ostalim zaposlenima. Osumnjičenom […] The post Pretio taksistima appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

HAPŠENjE U KNjAŽEVCU: Pretio radnici taksi prevoznika

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2019

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati KNjAŽEVAC – Policija u Knjaževcu je uhapsila S.A. (26) iz ovog mesta zbog toga što je pretio radnici jednog knjaževačkog taksi prevoznika. S.A. je, navodi se u Policijskoj upravi u Zaječaru, telefonom pretio radnici jednog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.