Izvor: SEEcult.org, 20.Okt.2019, 02:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli 28. Dani Zorana Radmilovića

Zaječarsko pozorište otvorilo je 28. Dane Zorana Radmilovića premijerom predstave “Petra” Irfana Mensura, a do 25. oktobra publika će videti produkcije iz Beograda, Sarajeva, Zagreba i Banjaluke, uz drugo izdanje Festivala malih pozorišnih formi u Centru za kulturu u Kotlujevcu. Festival je otvorio 18. oktobra glumac Branko Cvejić koji je prvi put u Zaječaru i na festivalu posvećenom Zoranu Radmiloviću, sa kojim je, inače, igrao još na početku karijere.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Šerbedžiji Zoranov brk i statueta Zorana Radmilovića

Izvor: SEEcult.org, 20.Okt.2019

Rade Šerbedžija dobio je statuetu Zorana Radmilovića na 28. pozorišnom festivalu posvećenom tom velikom glumcu u Zaječaru, na kojem je osvojio i Zoranov brk za ulogu u predstavi “Ko se boji Virdžinije Vulf”, koprodukciji Ulysses teatra iz Zagreba/Briona i Beogradskog dramskog pozorišta. Bard...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.