Na čas bez dnevnika i krede

Izvor: Glas javnosti, 02.Sep.2009, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na čas bez dnevnika i krede

ZAJEČAR - Prvi put u istoriji školskih ustanova u Zaječaru nastavnici i profesori su prvog školskog dana u učionice ušli bez dnevnika i krede! Prosvetari tvrde da je glavni krivac za ovako neslavan početak školske godine Gradska uprava, koja školama nije prebacila novac za materijalne troškove. Međutim, gradonačelnik Boško Ničić kaže da je svim školama >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << uplaćeno po 200.000 dinara, a što su sredstva otišla na manje važna plaćanja nije problem Gradske uprave.

Boško Ničić: Povucite tužbe

Gradonačelnik Boško Ničić kaže da su prošle godine škole bile obaveštene da im neće biti uplaćena sredstva za jubilarne nagrade, jer „nije primereno da bilo ko bude nagrađivan u vreme ekonomske krize“.

- Neka nastavnici povuku tužbe i razblokiraju račune, pa će i njima biti preneta potrebna sredstva - kaže Ničić, dodajući da gradska uprava prema školama redovno izmiruje svoje obaveze.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.