Izvor: Blic, 04.Okt.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda moćne ADID ekipe YokoO i berlinska techno senzacija VTSS stižu na No Sleep Festival!

Maratonski No Sleep Festival koji će tokom besanog vikenda, počev od petka popodne 8, pa sve do duboko u nedelju 10. novembra, u Beogradu okupiti hiljade ljudi iz preko 30 zemalja sveta, upravo je dobio nova pojačanja! Nizu fantastičnih imena među kojima su Amelie Lens, Bicep, Mind Against, Kobosil, Anastasia Kristensen i brojni drugi, pridružiće se i najtraženija mlada zvezda berlinske techno scene, VTSS, kao i popularna zvezda vodeće DJ ekipe Burning Man festivala i izdavačke kuće "All Day I Dream", YokoO. Prvog jutra na glavnom densfloru kluba Drugstore nastupiće i Human Rias, rezident kultnog minhenskog kluba MMA, sa kojim će DJ pult deliti i regionalni techno producenti sa zavidnom internacionalnom karijerom Lag i Forest People, a već sutradan u isto vreme i na istom mestu uz perjanicu ADID ekipe vrteće i vedete beogradskog progressive zvuka, Bokee i Popi Divine. Uskoro stižu i prve ulaznice za pojedinačne događaje poput ovih žurki u Drugstoru, ali i u Glavnom Hangaru u Luci Beograd, i to po prvim i najboljim cenama samo za najbrže u četvrtak 10.10. tačno u 10h.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

YokoO i VTSS se pridružuju izvođačima na No Sleep Festivalu

Izvor: Radio 021, 04.Okt.2019

DJ YokoO i mlada zvezda berlinske tehno scene VTSS pridružuju je spisku izvođača koji će od 8. do 10. novembra nastupiti na No Sleep Festivalu u Beogradu...Svoj dolazak u Beograd već su potvrdili Amelie Lens, Bicep, Mind Against, Kobosil, Anastasia Kristensen i brojni drugi, a pridružuje im se...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.