Zvanično: Pokrenuta istraga zbog silovanja!

Izvor: Mondo, 02.Okt.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: Pokrenuta istraga zbog silovanja!

Policija Las Vegasa saopštila da je ponovo otvorila slučaj iz 2009. godine - povodom optužbi da je proslavljeni fudbaler silovao hostesu

"Policija Las Vegasa je 13. juna 2009. godine dobila prijavu da je počinjeno silovanje - u trenutku uzimanja izjave žrtva nije dala opis osumnjičenog niti lokaciju na kojoj se navodno silovanje dogodilo. Urađen je medicinski pregled. U septembu 2018. godine slučaj je ponovo otvoren - podatke policajcima je dostavila žrtva. Istraga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je u toku, nećemo komentarisati detalje".

Ovo je policijsko saopštenje koje je objavljeno danas i tiče se ponovnog pokretanja istrage u kojoj se proslavljeni fudbaler Kristijano Ronaldo sumnjiči za silovanje. Slučaj je otvoren samo par dana nakon intervjua Katrin Majorge nemačkom "Špiglu" i istog dana kada se britanska štampa "prisetila" ispovesti još dve devojke koje je fudbaler navodno silovao.

Zašto tad nije rekla?

Prema policijiskom izveštaju, Majorga je pozvala policiju odmah nakon te večeri, prijavila da je silovana, ali nije želela da otkrije o kome se radilo. "Uvek me je to remetilo. Uvek sam se pitala...", kaže Majorga, koja se pravdala da je novac uzela, jer se uplašila moćnog fudbalera- "On je slavna ličnost. Preplašena sam bila. Nisam želela da se moje ime vuče po novinama. Danas hoću da ga naučim lekciju, da ga nateram da se suoči sa tim i da plati moje lečenje. Neću valjda ja da ga plaćam, pa on je mene silovao?!".

Kristijano Ronaldo je već putem advokata odbacio sve optužbe protiv njega, pa čak i u razgovoru s pratiocima na društvenim mrežama, kada je rekao da su to "lažne priče kako bi neko dobio na popularnosti".

Videćemo šta će reći u policiji.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.