Izvor: Press, 05.Nov.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković RASKRINKALA Duška Radonjića! Prisetila se svega NA ŠTA JE BIO SPREMAN zarad popularnosti, pa otkrila ISTINU! (VIDEO)

Duško je pričao da je u emotivnom odnosu sa Zoricom, ali ona je to demantovala posle prve sezone "Zadruge".
Zorica Marković i Duško Radonjić učestvovali su u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija "Zadruga" gde su pažnju privukli zbog njihove emotivne veze. Međutim, nakon izlaska iz rijalitija poricali su njihov ljubavni odnos i Zorica >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ga je optužila da je on želeo samo popularnost preko te priče.




Autor: TV Pink Printscreen


U razgovoru sa Jovanom Tomić Matorom Zorica je otkrila šta se zaista dešavalo između nje i Duška kao i to da su pojedini mediji prenosili lažne vesti.



Jedno veče gledam "Pitanja novinara" i njega pitaju: "Jesi li ti sa Zoricom Marković". Ja u šoku! On se nešto smeška, kao nismo... Mića ustaje i kaže: "Reci jesi li ili nisi". I on kao: "Pitajte nju kad dođe" i onda kaže: "Jesmo" - priseća se Zorica.



Autor: TV Pink Printscreen


Mene je začudilo - kad si ti došla ja sam tebe pitala, prvo namignula, ti meni kažeš - ne. Ja sam znala da je to, ali sam mislila da se ne zaj*bavaš - rekla je Matora.



Autor: TV Pink Printscreen


Ja ulazim i kažem: "Gde si ti ljubavi moja?" i odmah je on mene to veče pozvao da prošetamo. Ok, sad je to otišlo u etar. Budi samo pristojan. Ne odgovara mi to. Međutim on je rekao tokom emisije "Pitanja novinara" to, ali Milanu Miloševiću je posle rekao istinu - rekla je Zorica.




Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.