Izvor: Press, 18.Dec.2018, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zerina POJURILA ka vratima Zadruge da dočeka Vladimira! (VIDEO)

Nakon izbacivanja Vladimira Todorovića iz Zadruge odlukom glasova publike, Veliki šef odlučio je da iznenadi zadrugare i obavesti ih da će se sledećeg ponedeljka održati prva ”Zadrugovizija” u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija ”Zadruga”.
Na ekranu u Beloj kući se pojavila Dušica Jakovljević koja je vrlo ozbiljno prenela lepe vesti dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je pored nje bio Vlada Todorović. Na licu Zerine Hećo nije bio osmeh već čuđenje šta se zapravo dešava. Kada je čula da je šef odlučio da je svim ukućanima potreban koreograf i da zbog toga vrati Vladimira u Zadrugu, svi su skočili od sreće, a Zerina je otišla trčeći do vrata da ga sačeka.
Zerina je sva ozarena što ga ponovo vidi poletela u zadrljaj koji je trajao nekoliko sekundi. To je samo pokazatelj da se strasti između njih nisu smirile i da će se emocije tek razvijati.
Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.
 

 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.