Zbog ubijanja jelena osuđen da jednom mesečno gleda Bambija

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2018, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ubijanja jelena osuđen da jednom mesečno gleda "Bambija"

Krivolovac iz Misurija osuđen je na gledanje crtanog filma "Bambi" jednom mesečno dok mu traje zatvorska kazna od 15 meseci zbog njegove uloge u ubijanju više od stotinu jelena, javljaju američki mediji.

Dejvid Beri Džunior osuđen je na 15 meseci zatvora nakon što se izjasnio kao kriv u slučaju nezakonitog usmrćivanja divljači, koje je prema Kancelariji za očuvanje prirode Misurija jedno od najvećih krivolova jelena u istoriji te američke države.

Sudija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << okruga Lorens takođe je 29-godišnjaku presudio da mora da gleda najmanje jednom mesečno tokom trajanja zatvorske kazne Diznijev hit "Bambi" iz 1942. godine u kojem lane izgubi svoju majku zbog krivolova, objavio je NBC News.

Veruje se da su Beri Džunior i njegova porodica odgovorni za ubistvo na stotine jelena u periodu od tri godine, smatraju vlasti Misurija.

- Jeleni su bili trofejni mužjaci ubijeni nezakonito, većinom noću, zbog svojih glava i rogova, a ostatak je ostavljen je da istrune - rekao je tužilac okruga Lorens Don Troter.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.