Izvor: Njuz.net, 21.Sep.2021, 15:09

Zbog situacije sa koronom Ministarstvo prosvete preporučilo online kupovinu diploma

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 21. septembar 2021, (Njuz) – Ministarstvo prosvete donelo je danas preporuku da se, zbog pogoršane epidemiološke situacije, sve diplome kupuju isključivo online. Kako navodi Branko Ružić, ministar prosvete, ova preporuka se odnosi i na kupovinu svih vrsta seminarskih, diplomskih, magistarskih i doktorskih radova.
– Apelujemo na sve one koji kupuju diplome da budu odgovorni i da to urade online, ako su mogućnosti. Preporuka se odnosi na celu teritoriju Srbije jer se >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << situacija sa koronom pogoršava i ne želimo da ugrozimo zdravlje ni prodavaca diploma, ni budućih diplomaca. Razmatrali smo još neke modele kupovina diplome, ali smatramo da je ovo najefikasniji način u ovim okolnostima – izjavio je Ružić.
– Ministarstvo prosvete će u ponedeljak objaviti spisak svih ovlašćenih prodavaca diploma, sa mejl adresama i cenama, kako bismo svima olakšali proces online kupovine diploma. Ukoliko neko nije u mogućnosti da tu transakciju obavi online, apelujemo da se prilikom kupovine diplome vodi računa o distanci i da se obavezno nosi maska. Svi oni koji kupe diplomu bez maske biće kažnjeni – istakao je ministar prosvete.
Ružić je dodao i da bi bilo dobro da se svi dogovori oko plagiranja doktorata takođe odvijaju online.
– Naša je preporuka da se to radi preko zuma jer se najbolje pokazao, ali nije obvezno – rekao je on.
Soko Sokolović
The post Zbog situacije sa koronom Ministarstvo prosvete preporučilo online kupovinu diploma appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.