Izvor: Blic, 12.Dec.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog kontroverzne emisije sin Isidore Bjelice je danima bio NA METI OSUDA u Srbiji, a šta biste rekli na ovu fotografiju iz njegovog detinjstva?

Sin književnice Isidore Bjelice danima je bio na meti osude nakon emitovanja prve emisije svog šoua "Kontravizija". U njoj je Lav Pajkić prozivao svoje kolege i pričao na podrugljiv način o određenim temama.

Od tada Srbija mladog Pajkića gleda drugačijim očima. Do tada sin uglednih roditelja, postao je centar prozivki među kojima su se našle i mnoge poznate ličnosti. Koja se prva oglasila protiv njega i šta mu je poručila, saznajte OVDE.

Sve veće interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je počelo za novpečenog voditelja. Neki su se pitali i otkud on na nacionalnoj frekvenciji kao autor emisije. Više o njegovom školovanju, pročitajte OVDE.

Ipak, jedna fotografija možda krije i pravu stranu ovog mladića. Na slici koju je objavila njegova majka, Lav kao mali sedi sa sestrom Vilom na kamili. Brižan prema svojoj sestri i pre svega pažljiv, kao i svaki brat daleko je od onog satiričnog i negativnog nastrojenog voditelja koji ima svoj šou.

No, moguće je i da je Lav samo takav u ličnim odnosima. Ono što je pokazao na televiziji je ipak druga strana ličnosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.