Zavrteće vam se u glavi! Za ovu cifru Ivana Peters peva na albumu Lune Đogani! FOTO

Izvor: 011vodič.com, 18.Jul.2019, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavrteće vam se u glavi! Za ovu cifru Ivana Peters peva na albumu Lune Đogani! FOTO

Luna Đogani je po izlasku iz Zadruge odmah započela sa radom na svojoj karijeri pevačice. Odmah je otišla u Makedoniju gde je radila u studiju na svojoj novoj pesmi, a po povratku u Beograd nastavila je u istom pravcu. Kada se saznalo da će joj Ivana Peters pevati prateće vokale, nastala je bura u medijima, ali Ivanu ova vest nije potresla iako su mnogi osudili ovu saradnu. Ona smatra da je to deo njenog posla i kako kaže mnogima je pevala prateće vokale, tako da neće biti problem ni da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ih otpeva Luni. Ipak, ono što su mnogi propustili da uzmu u obzir u ovom slučaju je i da Ivana to sigurno nije radila za džabe, već zbog novca, a koja suma je u pitanju, ostaje da saznamo. Do tada se na mrežama već spekuliše o cifri, a jedan on fanova je na stranici Zadruga – Pink pomenuo cifru od 10. 000 evra. Izvor: Srbija Danas More
The post Zavrteće vam se u glavi! Za ovu cifru Ivana Peters peva na albumu Lune Đogani! FOTO appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.