Završena obdukcija tela devojke (19) koja je PALA SA DEVETOG SPRATA zgrade u Pančevu

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena obdukcija tela devojke (19) koja je PALA SA DEVETOG SPRATA zgrade u Pančevu

Najavljivala samoubistvo na društvenim mrežama.
Obdukcija beživotnog tela devojke K. R. (19) sa poslednjim prebivalištem u Pančevu su pokazali da je smrt nastupila kao posledica pada na tlo sa visine, te da su sve konstatovane povrede nastale usled pada na tlo, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.
Mediji već uveliko kalkulišu razlozima samoubistva, pa se navodi da je K. R. imala probleme sa dečkom i da se kobne večeri posvađala s njim, da je najavljivala >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << samoubistvo na društvenim mrežama, te da je u zgradu u kojoj nije stanovala došla specijalno s namerom da se ubije.
I sve to iz neimenovanih izvora.
SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu
Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303.
Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni…

The post Završena obdukcija tela devojke (19) koja je PALA SA DEVETOG SPRATA zgrade u Pančevu appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.