Zagonetni tvit Idrisa Elbe o ulozi Džejmsa Bonda

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2018, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagonetni tvit Idrisa Elbe o ulozi Džejmsa Bonda

Britanski glumac Idris Elba po prvi put se "oglasio" povodom spekulacija da će biti novi Džejms Bond, i to zagonetnom porukom na Tviteru.

Zvezda kultne serije “Doušnici” (The Wire) već duže vreme se pominje kao naslednik Danijela Krejga u ulozi tajnog agenta 007, a medijske spekulacije su podgrejane prethodnih dana, nakon što je producentkinja filmova o Bondu, Brabala Brokoli, izjavila da je “vreme da glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koji nije belac” zaigra glavnu ulogu.

Elba se danas kratko oglasio na Tviteru porukom: “Moje ime je Elba, Idris Elba" - što je karakterističan način predstavljanja za Bonda ("Bond, Džejms Bond").

my name’s Elba, Idris Elba. pic.twitter.com/kEyyaVg8JX

Ipak, još nije jasno da li Idris potvrđuje da će uskoro obući smoking i na velikom platnu naručivati vodku martini - promućkanu, a ne promešanu – ili se ovom zagonetnom porukom samo dobro zabavlja povodom napisa u medijima.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"Zovem se Elba, Idris Elba"

Izvor: B92, 12.Avg.2018

Britanski glumac Idris Elba oglasio se po prvi put od kada kruže glasine da bi on mogao da bude novi Džejms Bond...Zvezda kultne serije "Doušnici" (The Wire), koji se već duže vreme pominje kao mogući naslednik Danijela Krejga u ulozi tajnog agenta 007, na svom Tviter profilu ostavio je zagonetnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.