Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadrugari se čuli sa Mikijem pa otkrili sve što znaju o vezi Đuričića i Suzane!

Budući da njih dvoje spadaju među zadrugare koji su najbliskiji Mikiju Đuričiću, koji je osuđen na kućni pritvor nakon što je u drugoj sezoni rijalitija tukao Nadeždu Biljić i ošamario Suzanu Perović, voditelj ih je pitao da li imaju neke informacije o Mikiju i da li znaju kakav je sada njegov odnos sa Suzanom.
– Pohvalila sam mu se da sam kupila stan, on je rekao da sam dobro uradila, bukvalno je razgovor trajao dva minuta, nismo ni pričali o njoj. Miki mi je uvek davao dobre >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << savete i bio dobar prijatelj – ispričala je Matora.
– Nemam ni ja nikakve informacije, niti me to zanima, niti sam ga to pitao. Ja ne guram nos u tuđe stvari. Ni najbolje drugare nikad ne pitam o tim stvarima, dok oni sami ne počnu da pričaju – dodao je Bora.



The post Zadrugari se čuli sa Mikijem pa otkrili sve što znaju o vezi Đuričića i Suzane! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.