Zadrugari nasamarili produkciju i uneli telefon?! Sledi diskfalifikacija?

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadrugari nasamarili produkciju i uneli telefon?! Sledi diskfalifikacija?

Pojavio se snimak na kom Jelena Krunić i Tara Simov razgovaraju o Anđeli Veštici, sa kojom Tara imala sukob. Kako se navodilo u javnosti, Anđela je navodno pretukla Taru.
– Ja sam nju tužila, niko ništa ne radi povodom toga, dve godine mi je pakao, advokat ne zna šta se dešava, njoj su od dela koje treba da bude razbojništvo, njoj su stavili nasilničko ponašanje. Ona nije provela ni sat vremena dajući izjavu. Meni je to pakao. Ona je mene čačkala od početka – rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je Tara, a Jelena se nadovezala:
TV Pink/printscreen
– Samo da ti kažem nešto, Krunićka kada ti kaže nešto, ne treba ti to. I te kako imaš lep vokabular, i te kako znaš kako da se izraziš, i te kako znaš šta da kažeš, sad si rekla svom prijatelju Filipu. To je i te kako veliki korak i ozbiljan stav. Razumeš, kakav god da ti je on bio i ranije. Ja nemam takvog prijatelja ovde. Meni je Dalila bila prijatelj u onom drugom rijalitiju. Nema potrebe, druže, ti si to preživela – rekla je Jelena.
TV Pink/printscreen
Potom su sele za sto i nastavile razgovor. Međutim, fanovi Zadruge su komentarisali da su na snimku uočili telefon na stolu. Sigurni smo da će produkcija nakon ovih komentara izvršiti pretres i kazniti Zadrugara koji je uneo zabranjeni predmet. Poznato je da produkcija odmah reaguje u ovakvim situacijama i diskvalifikuje onoga ko je prekršio ugovor.
youtube.com/Zadruga Official



The post Zadrugari nasamarili produkciju i uneli telefon?! Sledi diskfalifikacija? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.