ZVEZDARA STREPI PRED COKOM KOJA JE UBILA INVESTITORA: Kad god izađe iz kuće nosi nešto JEZIVO!

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDARA STREPI PRED COKOM KOJA JE UBILA INVESTITORA: Kad god izađe iz kuće nosi nešto JEZIVO!

Stojanka Stojanović Coka (71), koja je prošle godine optužena za teško ubistvo investitora Zorana Trifunovića (58), nedavno je puštena u kućni pritvor uz elektronski nadzor.
Prema rečima komšija ona je strah i trepet na Zvezdari, gde živi sa sinom.
Ona je u jednom trenutku nakratko provirila iz svoje kuće, a potom se ponovo vratila unutra. Nije želela da daje izjave za medije.
Komšije Stojanovićeve kažu da im nije nimalo svejedno nakon izlaska Coke iz Centralnog >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zatvora u Beogradu.
– Čula sam da je Coka trenutno u kućnom pritvoru, ali je nisam sreo od izlaska. Svakako da nikome u ulici nije svejedno, šta god razlozi bili, to je ubistvo. Doduše, bolje da ne pričam puno, ne bih joj se zamerao s obzirom na čitavu situaciju – kaže jedan Cokin komšija.



Ono što je posebno zanimljivo jeste to da Coka prilikom svakog izlaska nosi jednu stvar po kojoj je postala prepoznatljiva široj javnosti.
– Uvek je doterana i lepo sređena kada izađe da prošeta. Međutim, ono što je upečatljivo na njoj jeste bela kapa koju Stojanovićeva nosi prilikom svakog izlaska iz kuće. To i ne bi bilo toliko čudno da Coka taj isti kačket nije nosila i prilikom brutalne likvidacije investitora, a o čemu svedoči i snimak zločina, koji je ubrzo nakon likvidacije osvanuo na internetu. Zasad nije poznato da li ova kapa zapravo ima neku sentimentalnu vrednost za Stojanovićevu, ali zasigurno uteruje strah komšija optužene – kaže izvor.
Podsetimo, Stojanovićeva je 2. septembra 2018. pucala u investitora i istog dana je uhapšena. Zločin su zabeležile kamere, koje su snimile staricu kako maskirana u muškarca prilazi žrtvi i puca u njega. Osim teškog ubistva, tužilaštvo je starici na teret stavilo i nedozvoljeno posedovanje oružja.
The post ZVEZDARA STREPI PRED COKOM KOJA JE UBILA INVESTITORA: Kad god izađe iz kuće nosi nešto JEZIVO! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.