ZVEZDA NA UDARU UEFA Nova žestoka kazna za crveno-bele

Izvor: 011vodič.com, 21.Sep.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA NA UDARU UEFA Nova žestoka kazna za crveno-bele

Protiv Crvene zvezde je pokrenut disciplinski postupak zbog propusta u organizaciji revanš utakmice plej ofa za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Crvene zvezde u 161. večitom derbiju je 2.70. Ista je i za trijumf Partizana u Humskoj. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Meč se igra u nedelju u 18 časova.
Ovoga puta crveno-beli će morati da plate 72.000 evra.
Glavni razlog nove kazne jeste upotreba pirotehničkih sredstava, ubacivanja objekata na teren, blokiranje stepeništa na tribinama stadiona i za neprimereno ponašanje igrača.
Podsećamo, UEFA je kaznila Crvenu zvezdu zbog dešavanja na utakmici u Helsinkiju, pa navijači crveno-belih neće moći organizovano na gostovanje protiv Totenhema.


The post ZVEZDA NA UDARU UEFA Nova žestoka kazna za crveno-bele appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova kazna Uefa, Zvezda mora da plati 72.000 evra

Izvor: RTS, 21.Sep.2019

Evropska kuća fudbala, Uefa, kaznila je "Crvenu zvezdu" sa 72.000 evra zbog niza ispada navijača u Beogradu u revanš meču protiv Jang Bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona. . Evropska kuća fudbala izjekla još jednu u nizu...

Nastavak na RTS...

Startuje deveto kolo Superlige Srbije

Izvor: RTS, 21.Sep.2019

Fudbaleru Inđije i Radničkog iz Niša utakmicom od 16.00 otvaraju deveto kolo Superlige Srbije, s ostale utakmice se igraju od 18 i 20 časova. Veliko finale ovog kola biće 161. derbi između Partizana i Crvene zvezde koji će se igrati u nedelju od 18 sati. ...

Nastavak na RTS...

Karijeva glavobolja – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 21.Sep.2019

Svetislav Pešić, trener košarkaša Barselone, za utakmice Superkupa Španije neće moći da računa na nekoliko igrača zbog povreda.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Crvene zvezde u 161. večitom derbiju je 2.70. Ista je i za trijumf Partizana u Humskoj. Meč se igra u nedelju u 18 časova.. Barselona...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.