ZORAN MARJANOVIĆ ULAZI U PAROVE? Nećete verovati koliku sumu novca su mu ponudili!

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN MARJANOVIĆ ULAZI U PAROVE? Nećete verovati koliku sumu novca su mu ponudili!

Zoran Marjanović, protiv koga je treći put podignuta optužnica za ubistvo supruge Jelene Marjanović, već nedeljama razmatra ulazak u “Parove”.
Kako pišu beogradski mediji, njemu je ponuđena ogromna cifra od 50.000 evra da u rijalitiju provede samo mesec dana.
Marjanoviću je rijaliti ponuda stigla nekoliko dana nakon što je održano pripremno ročište u slučaju ubistva Jelene Marjanović, na kojem se Zoran izjasnio da nije kriv, navodi izvor blizak kompozitoru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Navodno, Zoranu bi bilo omogućeno i da izlazi iz vile kako bi mogao da prisustvuje suđenjima za ubistvo supruge Jelene Marjanović.
The post ZORAN MARJANOVIĆ ULAZI U PAROVE? Nećete verovati koliku sumu novca su mu ponudili! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.