Izvor: Press, 01.Okt.2018, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZERINA SE GUŠILA U SUZAMA POSLE MILJANINIH REČI: Idem kući, neću dete da mi GLEDA I SLUŠA kako joj majku prostitutku je.u trojica u stanu! (VIDEO)

Zerina Hećo se požalila svom dragom Banetu Čolaku u spavaćoj sobi, pa se rasplakala jer ne može više da izdrži život u Imaginarijumu i komentare pojednih zadrugara.
Naime, u večeri Nominacija, Zerina i Miljana su došle u sukob, kada ju je Kulićeva izvređala rekavši joj da je žena sa simnjivim moralom. Ove teške reči nisu lako pale Zerini, pa se doživela >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << slom kada se povukla u sobu.
Bane je pokusašao da je uteši govoreći joj:
“Budi jaka ljubavi”.

“Ne zanima me, ne želim da budem jaka. Svima je lako da kažu budi jaka, budi jaka. Hoću da idem kući”, vikala je Zerina, pa je dodala:
“Ne mogu da trošim nerve i ne mogu da pušim ku*ac i ćutim”.
Bane joj je govorio da izdrži i da je njena majka gleda, što je Zerinu još više rastužilo i zbog čega je briznula u plač:
“Pusti me majke ti. Ti meni nimalo ne olakšavaš ovom pričom”,  a ond amu ponovila kako ne voli da je niko teši.
Ono što je najviše rastužilo je svakako to što joj ćerka sedi kući kraj malih ekrana i prati mamu u rijaltiju:
“Moja ćerka mora da gleda i sluša kako je njena majka prostitutka i kako je je*u trojica u stanu”,rekla je Zerina slomljena ovom kontatacijom.
Pogledajte u video snimku kako je sve izgledalo.
 

 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.