Izvor: Press, 06.Dec.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJA MU NEĆE BITI USLIŠENA: Čim je saznao da kreće na terapije, Darko Lazić uputio ZAHTEV, doktori ga ODMAH ODBILI! (FOTO)

Smatraju da to nije pametan potez u ovom trenutku.
Pevač Darko Lazić u ponedeljak je krenuo sa elektroterapijom, a od samog dolaska u banju u Mladenovcu, u kojoj je po napuštanju KBC Zemun nastavio lečenje, u njegov apartman svakodnevno dolaze lekari koji brinu o njegovom zdravlju. U momentu kada je saznao da počinje sa terapijama, Darko je imao samo jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << želju i zahtev.




Autor: TV Pink Printscreen


Odmah je lekare pitao da li može da ide na terapije kao i svi ostali pacijenti, sasvim normalno u sobu na prvom spratu u kojoj se terapije i dobijaju. Ne želi uopšte da se ističe u odnosu na druge pacijente, a iako je u banju došao sa politraumama, želi da se što pre izleči - kaže izvor iz banje, koji je dodao da je njegova molba odbijena.


- Darko će narednih nekoliko dana terpije primati u svom apartmanu, tako je odlučio njegov tim lekara - rekao je izvor.



O čijem trošku se leči?



Inače, Darko je u banju na lečenje upućen regularnim putem preko osiguranja, a u banju nije stiglo rešenje kojim mu se propisuje pratilac, iako je praksa da teži slučajevi, kao što je Darkov, imaju pravo na to. Prema tvrdnjama izvora iz banje, Darkova majka Branka uredno doplaćuje boravak.





Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.