Izvor: Press, 23.Nov.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELI DA SE VIDI SA NJOM ČIM ONA IZAĐE IZ ZADRUGE: Slobin klavijaturista progovorio o Mini

Zbog njega je Mina završila u suzama!
Zadruzi je sinoć održana žurka za pamćenje koja će se još dugo prepričavati! Naime, u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima a i šire sinoć se vratio Sloba Radanović, koji je zabavljao zadrugare, a sve oči bile se uprte u Lunu Đogani i njega i svi su čekali da vide da li će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nešto desiti. 




Autor: RTV Pink


Iako je na trenutak delovalo da će sve proći mirno, Luna nije mogla da izdrži pa je ubrzo briznula u plač i sve je bilo veoma teško za nju, ali nije jedina koja je teško podnela prethodnu noć. Naime, Mina Vrbaški je takođe plakala i to zato što joj se dopao jedan član Slobinog benda. U pitanju je Dejan Nikolić, a portal Pink.rs stupio je u kontakt sa njim.



Iskren da budem, nije se ona meni nabacivala dok smo svirali. Video sam da je spopadala Slobu i skontao sam da je to zbog mene, a onda je sve vreme stajala pored dok smo svirali. Posle toga smo malo proveli vreme zajedno napolju, ali ništa posebno se nije desilo, mene je ubrzo obezbeđenje odvelo da pakujemo instrumente - rekao je Dejan za naš portal.



Nas je zanimalo da li bi on postao učesnik Zadruge, ali čini se da nije preterano zainteresovan za to.



Ja imam puno zakazanih svirki tako da bi to bilo nemoguće, a i iskreno nisam ja za to, nisam previše zainteresovan - kaže kroz smeh Dejan.



Ipak, iako nije zainteresovan da uđe u Zadrugu, ne odbacuje mogućnost da se vidi sa Minom kada ona bude izašla.



Pa video bih se sa Minom kad bude izašla iz Zadruge, privatno... - zaključio je Dejan. 




Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.