ZAR JE MOGUĆE?! Ceo život POGREŠNO zatvaramo kesicu čipsa: Genijalna metoda postala je pravi HIT! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 12:14

ZAR JE MOGUĆE?! Ceo život POGREŠNO zatvaramo kesicu čipsa: Genijalna metoda postala je pravi HIT! (VIDEO)

Probajte sledeći put!

Jedna žena iz Velike Britanije pokazala je kako pravilno zatvoriti kesicu čipsa (ili smokija) kako bi zadržali svežinu grickalica. I dok većina ljudi samo zarola kesicu, ova metoda traje nešto duže, ali osim svežine osigurava i da se sadržaj kesice ne prosipa.

- Izgleda da sve vreme pogrešno zatvaramo kesicu čipsa -  stoji uz snimak koja je postao hit na društvenim mrežama zbog metode koja je prikazana.

 Sve počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okretanjem ivica kesice prema unutra, kao da pravite papirni avion. Zatim kesicu okrenete na drugu stranu, taj trougkasti deo koji ste ranije dobili zarolate do punog dela kesice pa izokrenete ivice kako biste "začepili" kesicu.

Snimak je na fejsbuku podelilo 160 hiljada ljudi, a pregledan je više od tri i po miliona puta.

. To bi bilo super kad bih ikad zatvarao kesicu čipsa, jednom kad je otvorim, odmah je i dovršim, - Kod mene čips ionako ne traje dovoljno dugo da bi vredilo ovako zatvarati kesicu - našalili su se neki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.