ŽALIO SE NA GLAVOBOLJU Šok u Nemačkoj! Mladi fudbaler iznenada preminuo

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽALIO SE NA GLAVOBOLJU Šok u Nemačkoj! Mladi fudbaler iznenada preminuo

Janik Nonvejler (24), fudbaler Kelerbaha 1931, preminuo je u utorak u bolnici u Homburgu, mestu pokraj Kaizerlauterna.
Član nemačkog niželigaša požalio se na glavobolje i još uvek nije poznato koji je uzrok njegove iznenadne smrti.
Šokirani smo kad smo čuli da je iznenada preminuo naš bivši fudbaler sa svega 24 godine. U mislima smo s njegovom suprugom, porodicom i prijateljima – objavio je Kaizerlautern.
U drugoj ekipi tog kluba Nonvejler je igrao do pre >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dve godine, a u kratkoj karijeri prošao FC Nirnberg, Karlsrue, Štutgart i još neke klubove
U Štutgartu je igrao zajedno s Timom Vernerom u mlađim kategorijama, a, takođe, bio je član i nemačke reprezentacije do 18 godina.
Zbog nemilog slučaja igračev poslednji klubje otkazao dve utakmice.

The post ŽALIO SE NA GLAVOBOLJU Šok u Nemačkoj! Mladi fudbaler iznenada preminuo appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.