Izvor: Blic, 08.Okt.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAIGRAĆE VAM ŽELUDAC Potresna ispovest glumca o gubitku najveće ljubavi: "25 minuta se borila za vazduh, A ONDA JE UMRLA"

Britanski glumac i nekadašnji fudbaler Vini Džones pre tri meseca ostao je bez supruge Tanje, koja je u 54. godini izgubila bitku sa melanomom. Kako prenosi "Dejli Miror", glumac je sada prvi put progovorio o njihovim poslednjim zajedničkim trenucima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRETUŽNA ISPOVEST POZNATOG GLUMCA, IZGUBIO JE LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Čuo sam je da kašlje, 25 minuta se borila za život, A ONDA UMRLA! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 08.Okt.2019

Tanja Džons, supruga Vinija Džonsa, preminula je pre tri meseca u 54. godini posle duge borbe sa rakom kože. Glumac i bivši fudbaler teško je podneo njenu smrt, a sada je prvi put put progovorio o njihovim poslednjim zajedničkim trenucima.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.