Izvor: Press, 04.Feb.2019, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NJU JE 'ZADRUGA 2' VEČERAS ZAVRŠENA: Ova učesnica je napustila Belu kuću! (VIDEO)

Cimeri je ispratili sa osmehom.
Kao i svake nedelje uveče u "Zadrugu 2" ulazi Ognjen Amidžić kako bi nominovani takmičari odigrali igru i kako bi jedan učesnik napustio impozantno imanje nadomak Begrada.



Ovoga puta nominovane su Snežana Ilić i Višnja Petrović, a nakon što je Ognjen obavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nekoliko intervjua sa stanarima Bele kuće, došlo je vreme za duel.




Autor: Rijaliti Zadruga


Igrica koju su odigrale Snežana i Višnja sastojala se u tome da kineskim štapićima napakuju flips sa tanjira na druge štapiće, a u igri je pobelila Snežana, što znači da su njoj duplirani glasovi.




Autor: Rijaliti Zadruga


Nakon dupliranja glasova publike rezultat je bio sledeći, Snežana je imala 81% dok je Višnja osvojila 19 procenata glasova publike.




Autor: TvPink Printscreen


Zadrugari su Petrovićevu ispratili sa osmehom, a ona je odmah otišla u studio kod Dušice Jakovljević gde ju je sačekao prijatelj.




Autor: TvPink Printscreen


PROČITAJTE JOŠ: I DALJE JE U ŠOKU! David ne može da prihvati činjenicu da Aleksandra još živi kod njegove majke, pa otkrio da ima planove sa Anom nakon 'ZADRUGE 2'! (VIDEO)



Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.








 



Nastavak na Press...






Povezane vesti

ZA NJU JE 'ZADRUGA 2' SINOĆ ZAVRŠENA: Ova učesnica je napustila Belu kuću! (VIDEO)

Izvor: Press, 04.Feb.2019

Cimeri je ispratili sa osmehom. . Sinoć je u "Zadrugu 2" ušap Ognjen Amidžić kako bi nominovani takmičari odigrali igru i kako bi jedan učesnik napustio impozantno imanje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.