Izvor: Njuz.net, 16.Jul.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Stefanović je pošteno zaradio novac kojim je kupio diplomu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 16. jul 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je kritikovao sve koji dovode u sumnju legalnost fakultetske diplome Nebojše Stefanovića i poručio im da ima dokaze koji nedvosmisleno pokazuju da je ona kupljena pošteno zarađenim novcem.
– Lažna elita daje sebi za pravo da komentariše obrazovanje Nebojše Stefanovića, a on je pametniji i obrazovaniji od svih njih. Vođeni mržnjom oni ne biraju reči i sredstva kako bi ponizili Srbiju i njen narod >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << – ljutito je odgovorio Vučić kritičarima vlasti. – Diploma Nebojše Stefanovića je stečena potpuno legalno, novcem koji je on pošteno zaradio sa svojih deset prstiju. Mislite li da je lako zaraditi i uštedeti dovoljno novca za kupovinu diplome na jednom londonskom univerzitetu. Stefanović je to uspeo uz ogromna odricanja i zato mu treba odati priznanje, a ne provlačiti ga kroz medijsko blato – poručio je predsednik.
On se osvrnuo i na činjenicu da univerzitet na kome je Stefanović diplomirao nije akreditovan kao obrazovna institucija.
– Šta znači akreditacija univerziteta u današnje vreme? Nama je potrebno znanje, a ne formalne titule stečene sedenjem u klupi i učenjem nepotrebnog gradiva. Kakve veze ima što je taj londonski Megatrend imao samo jednog zaposlenog? To je samo dokaz da fakulteti mogu da rade dosta efikasnije i sa manje osoblja bez gomile profesora nakačenih na budžet iz koga primaju visoke plate – rekao je Vučić i nastavio – Iza napada na Nebojšu Stefanovića stoje, Đilas, Jeremić, Obradović, ljudi koji ne biraju sredstva da dođu na vlast i njihova nervoza jer istražni organi proveravaju odakle im novac kojim se finansirali svoje studiranje – rezignirano je zaključio predsednik i iskoristio priliku da pomene da je on najbolji student u istoriji Pravnog fakulteta, ali da to ne voli da ističe jer je po prirodi dobar i skroman čovek.
Bojan Savić
Nije vam dosta Njuza? Hoćete dodatni sadržaj? Podrži Njuz!
The post Vučić: Stefanović je pošteno zaradio novac kojim je kupio diplomu appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.