Voditeljka ide u zatvor?! Tukla učesnicu rijalitija!

Izvor: Mondo, 10.Jul.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka ide u zatvor?! Tukla učesnicu rijalitija!

Slađana Petrušić navodno osuđena na šestomesečnu kaznu zatvora

Foto: MONDO/Goran Sivački

Nekadašnja učesnica rijalitija Parovi, a potom voditeljka na Happa televiziji Slađana Petrušić, osuđena je na šest meseci zatvora zbog prebijanja Jelene Golubović u rijalitiju Parovi 2015. godine, prenosi domaća štampa.

Suđenje je vođeno u Trećem osnovnom sudu u Novom Beogradu, a Slađana je nakon čitanja presude mirno izašla iz sudnice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Petrušićeva je prebila Golubovićevu u rijalitiju, a nakon batina rediteljka je završila i u bolnici, a Slađa je izbačena iz Parova.

Vrhunac nasilja u Parovima: Udarala je flašom u glavu

Doduše, na kratko jer se posle nekog vremena vratila u dalje takmičenje. "Još se nisam potpuno oporavila od batina koje sam dobila od Slađane Petrušić. Probajte da zamislite koliko su jaki udarci bili kad je Slađa posle rekla da joj je ruka tri dana bila otečena", rekla je Golubovićeva posle batina, prenosi "Alo".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.