Vladimir Tomović u TAJNOJ VEZI sa ovom bivšom učesnicom ZADRUGE?! Upoznala je i njegovu porodicu, a evo kako su otpočeli romansu!

Izvor: Press, 21.Okt.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Tomović u TAJNOJ VEZI sa ovom bivšom učesnicom 'ZADRUGE'?! Upoznala je i njegovu porodicu, a evo kako su otpočeli romansu!

Dogovorili su se da on to ne spominje u rijalitiju i da kriju ljubav dok on ne izađe iz Bele kuće.
foto:pink
Prema najnovijim pisanjima medija, Vladimir Tomović je u tajnoj vezi sa pevačicom i učesnicom "Zadruge 1" Sarom Reljić.



Tomović i Reljićeva navodno su navodno otpočeli vezu krajem jula, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ali su se dogovorili da on to ne pominje u rijalitiju i da ljubav kriju dok on ne izađe.




Autor: Pink.rs.


- Vladimir i Sara su zajedno od jula. Komunikaciju su počeli preko Instagrama, ali su se brzo zbližili. Ona je bila nekoliko puta kod njega u Crnoj Gori, gde je upoznala njegovu porodicu, a isto je učinio i on - otkriva izvor.



Izvor objašnjava da Sara navodno uopšte nije ljuta na Vladimira koji u rijalitiju menja devojke na svakom ćošku, jer je to navodno deo njihove igre i smatraju da će tako najlakše stići do finala.




Autor: e-stock agency


Vladimir je nekoliko puta i rekao u rijalitiju da ga napolju čeka neko do koga mu je jako stalo, a prilikom razgovora sa svojom majkom i bratom preko telefona, porodica mu je takođe stavila do znanja da ga napolju čeka neko vredan.


Nastavak na Press...






Povezane vesti

ŠOK SAZNANJE! TOMOVIĆ VEĆ 5 MESECI U VEZI SA SAROM RELJIĆ: Mina će poludeti kad ovo sazna!

Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2019

Kako pišu beogradski mediji Tomić i Reljićeva započeli su vezu krajem jula, ali su se dogovorili da on to ne spominje u rijalitiju i da ljubav kriju dok on ne izađe. Kako navodi dobro obavešteni izvor, Sara i Vladimir napravili su dogovor pred njegov ulazak u “Zadrugu” i da je sve ovo što...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.