Vlada Srbije proglasila žalost zbog pobede Tomislava Nikolića

Izvor: Njuz.net, 22.Maj.2012, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Srbije proglasila žalost zbog pobede Tomislava Nikolića

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Na zgradama državnih institucija zastave će do daljnjeg biti spuštene na pola koplja

BEOGRAD, 22. maj 2012. (Njuz) - Na današnjoj vanrednoj sednici tehničke Vlade Srbije odlučeno je da se na teritoriji cele države proglasi žalost zbog pobede Tomislava Nikolića u drugom krugu predsedničkih izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << , saznaje Njuz.
Žalost će trajati do daljnjeg, dok se ne ispune uslovi za njeno ukidanje, stoji u saopštenju Vlade.
Još uvek aktuelni premijer Mirko Cvetković izjavio je da su na odluku uticale brojne reakcije političara iz stranaka koje čine Vladu, kao i pojedinih građana, nakon pobede Tomislava Nikolića.
- Svi smo u šoku zbog tužnog događaja koji je zadesio celu zemlju u nedelju uveče - rekao je u kratkom obraćanju medijima premijer Mirko Cvetković i najavio da zastave na svim državnim institucijama biti spuštene na pola koplja.
Miroslav Vujović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.