Verenička fotografija ovog para je postala viralni hit, biće vam jasno zašto u SEKUNDI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verenička fotografija ovog para je postala viralni hit, biće vam jasno zašto u SEKUNDI! (FOTO)

Pa, i nije neka romantika.

Vereničke fotografije Alis Snodsmit i Kolina Hjueta postale su viralni hit nakon što nisu baš uspešno uspeli da kopiraju jednu "savršenu" fotografiju veridbe jednog drugog para s Pinteresta.

Zajedno su više od tri godine, a Kolin je zaprosio Alis u avgustu ove godine. Venčanje će im biti u maju sledeće godine, a na pozivnice su hteli da stave neke romantične fotografije pa je Alis poželela da rekreiraju pozu s šampanjcem koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je videla kod jednog drugog para.

Nije im baš uspelo, a Kolin je fotografije objavio na Tviteru i stvorio viralni hit. Fotografisao ih je prijatelj i fotograf Čendler Lefevr.

"Pronašli smo pravi ugao snimanja, ali ja nisam uspeo da pronađem pravi ugao sa flašom", našalio se Kolin za BuzzFeed. "Fotograf se toliko smejao da je pao", opisali su.

Na kraju su odlučili da snime druge fotografije, na kojima samo šetaju.

Fotografije na Tviteru sad imaju skoro pola miliona lajkova i više od 50 hiljada šerova.

So me and Alyssa took our engagements pictures yesterday. She found a Pinterest picture that she wanted to try and recreate

.

.

.

I botched it pic.twitter.com/oSSUCB4o6A

— Big Stack Dibbles Jr (@collinhewett17) October 20, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.