VUČIĆ STIGAO NA SVETSKI EKONOMSKI FORUM: Amerikanci zauzeli ceo Davos, a mi smešteni 20 kilometara od kongresnog centra!

Izvor: 011vodič.com, 05.Jun.2020, 16:36

VUČIĆ STIGAO NA SVETSKI EKONOMSKI FORUM: Amerikanci zauzeli ceo Davos, a mi smešteni 20 kilometara od kongresnog centra!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Davos, švajcarski zimski centar, gde danas počinje tradicionalni godišnji Svetski ekonomski forum.
– Šestu godinu za redom borimo se za bolje pozicioniranje Srbije u svetu i dolazak novih investitora u našu Srbiju – naveo je Vučić na zvaničnom instagram nalogu “Budućnostsrbije”, uz fotografije iz tog mesta.
Dodao je i da su “Amerikanci zauzeli ceo Davos” i da je naša delegacija smeštena u Klostersu, dvadesetak >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kilometara od kongresnog centra.








View this post on Instagram















Šestu godinu za redom borimo se za bolje pozicioniranje Srbije u svetu i dolazak novih investitora u našu Srbiju. Amerikanci zauzeli ceo Davos, mi smo smešteni u Klostersu, dvadesetak kilometara od kongresnog centra #WEF2020
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jan 20, 2020 at 4:19am PST

Vučić će prisustvovati kasnije danas ceremoniji zvaničnog otvaranja Foruma i izlaganju predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen, kao i skupu na kojem će se obratiti predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp.
Na forumu svetskih ekonomskih lidera, predsednik Vučić će učestvovati na sesiji “Diplomatski dijalog na temu Zapadnog Balkana”.
Planirano je i obraćanje predsednika Srbije na skupu pod nazivom “Generisanje rasta za Centralnu i Istočnu Evropu”.
Tokom dvodnevnog boravka u Davosu, Vučić će imati i niz bilateralnih susreta sa svetskim zvaničnicima, privrednicima i predstavnicima finansijskih institucija, navodi se u saopstenju.
Glavne teme ovogodišnjeg skupa su klimatske promene i akcije, a jedna od najvažnijih sesija je “Sprecavanje klimatske apokalipse”.
The post VUČIĆ STIGAO NA SVETSKI EKONOMSKI FORUM: Amerikanci zauzeli ceo Davos, a mi smešteni 20 kilometara od kongresnog centra! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.