Izvor: Press, 17.Sep.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADIMIRU PUKAO FILM I NAPAO STANIJU! Nisam ti ja kuče ovde, ti FLERTUJEŠ sa svima, a meni prebacuješ!

Ovako reaguje samo zaljubljen muškarac
Odnos Vladimira Tomovića i Stanije Dobrojević poremećen je posle sinoćnje emisije, kada je Vladi postavljeno pitanje novinara vezano za Lunu. 
 


Staniji je to zasmetalo, a Vladimir se potom naljutio, govoreći da mu ona uskraćuje slobodu govora i kako misli da su njegove emocije prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << njoj igra.
 
 - Zašto tebe niko ne pita kakvi su tvoji pogledi sa momcima tu, hoćeš da kažeš da nije bilo malih signala? Bilo je. Ja nisam slepac. Mene ste povezali sa Lunom, što ne povežete Staniju i Lazara? On joj je češkao leđa, a i Bojanu se smeškala. - nervozno je pričao Vladimir. 
 
FOTO: PRINTSREEN
- A ja neću ni jednu zagrliti do kraja rijalitija osim tebe, pažnju koja tebi poklanjam neće dobiti ni jedna. 
 
A potom se ubacila Zorica Marković, rekavši da se Vladimir zaljubio i da tako reaguje samo zaljubljen  čovek koji već mima emociju. 
 
FOTO: PRINTSCREEN
- Vlado, jel ti je neko javio da si se zaljubio? - pitala je Zorica. 
 
- Ja sam slab. Umesto da se probudim srećan, ja se budim tužan, umesto da legnem srećan, ja legnem tužan, pa neću! - govorio je Crnogorac, a potom nastavio da priča šta mu sve smeta kod starlete:
 
FOTO: PRINTSCREEN
- Znači nas dvoje možemo sad da se zagrlimo, a u krevetu ne može, ležim pored nje kao mumija - pričao je Tomović.
 
Detaljnije pogledajte u video - snimku:

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.