VIDEO: Spremite se na smijeh do suza: Evo šta se desi kad svinje uđu u prodavnicu!

Izvor: Cafe.ba, 26.Jul.2015, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Spremite se na smijeh do suza: Evo šta se desi kad svinje uđu u prodavnicu!

U znak protesta zbog loše ekonomske situacije u poljoprivrednom sektoru, francuski farmeri su pustili svinje u jednom supermarketu

U jednom supermarketu u francuskom gradu Agen, poprilično prljave svinje napravile su haos!

One nisu došle u šoping, već su ih pustili francuski farmeri, nezadovoljni vladinom poljoprivrednom politikom i krizom u ovom sektoru u Francuskoj.

Francuski farmeri su se žalili da se cijene za kupovinu njihovih proizvoda toliko niske >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << da ne mogu da popune svoje troškove. Kriza se pojavila kao posljedica pada traženje za njihove proizvode u Kini, promjeni navika u ishani, ali i efektu ruskog embarga, tj kontramera koje je uvela Rusija. Zbog sankcija, poljoprivrednici u Francuskoj već su izgubili pet milijardi evra.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.