(VIDEO) KOMŠIJE OTKRILE KAKO MIKI ĐURIČIĆ PROVODI DANE! Bivši rijaliti učesnik izdržava kaznu u Kupinovu, a evo ČIME ĆE SE UBUDUĆE BAVITI!

Izvor: 011vodič.com, 23.Dec.2019, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KOMŠIJE OTKRILE KAKO MIKI ĐURIČIĆ PROVODI DANE! Bivši rijaliti učesnik izdržava kaznu u Kupinovu, a evo ČIME ĆE SE UBUDUĆE BAVITI!

On je fizički nasrnuo na Nadeždu Biljić i na Suzanu Perović, zbog čega je dobio uslovnu kaznu nošenja nanogice. Miki od tada boravi u svom rodnom Kupinovu, gde izdržava kaznu.
Ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal” odlučila je da poseti Kupinovo i proveri šta Đuričić radi, kako se ponaša i šta misli o novim zadrugarima, međutim, Miki nije mogao da da izjavu, ali su zato govorile njegove komšije i prijatelji.
– Viđamo ga, dođe ponekad u prodavnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kaže njegov komšija.
– Viđam ga stalno, to mi je školski drug, dobar je dečko – navodi jedan Mikijev sugrađani.
– Stalno je u kući, osim od 14 do 16 časova kad može da izađe i da ode do prodavnice, do prijatelja – otkriva dobar prijatelj Đuričića.
Miki je tačno u 14 časova napustio svoj dom i uputio se kod prijatelja koji živi samo nekoliko kuća dalje od njega.
– Krenuo je kod mene na slavu, to je moj najbolji drug. Miki je dobar čovek – rekao je Mikijev prijatelj.
– Kaje se, kaže da nije trebalo tako da reaguje, ali šta sad. On je dobar komšija, nikad nisam imao problema sa njim. Odrasli smo zajedno – istakao je komšija.
Đuričićevi sugrađani su istakli da Suzanu Perović ne viđaju u Kupinovu, ali da ne znaju ni ostale pojedinosti iz njegovog privatnog života.
– Ne znam ništa o Suzani stvarno – kaže jedan komšija.
– Jeste Miki zavodnik, ali ne izlazi nema ga – ističe Mikijev prijatelj.
Đuričićev prijatelj uveo je premijernu ekipu i u sobu bivšeg zadrugara gde on provodi najviše vremena, a onda i pokazao njegovog psa Žutu koja se nedavno oštenila.
Zatim je Mikijev prijatelj pokazao i njegove mangulice i otkrio da će se Đuričić time ubuduće baviti.
– On će se baviti proizvodnjom hrane od mangulica, to je zdravije, one nemaju holesterola. Hteo je osim mangulica i da napravi zasad šljiva, pa da proizvodi rakiju – rekao je Mikijev prijatelj.



The post (VIDEO) KOMŠIJE OTKRILE KAKO MIKI ĐURIČIĆ PROVODI DANE! Bivši rijaliti učesnik izdržava kaznu u Kupinovu, a evo ČIME ĆE SE UBUDUĆE BAVITI! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.