(VIDEO) Isplivao Stanijin se*si snimak iz Amerike! Hejteri kipte od besa!

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Isplivao Stanijin se*si snimak iz Amerike! Hejteri kipte od besa!

U toku od 40 minuta, ona je za ovaj snimak dobila skoro 8.000 „lajkova“ i ovaj video je zabeležio 30.000 pregleda na „Instagramu“.
Međutim, nisu baš svi oduševljeni ovim snimkom. Neki hejteri su bili više nego brutalni u napadima na Staniju.
– Smaraš više, dosadna si, ima mnogo mlađim i interesantnijih – stoji u jednom od komentara.
– Idi rađaj decu šta skakućeš ko neka balavica bože ti pomozi jesi umišljena, de da imaš barem metar i po ajd – još >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << jedan napadački komentar može da se pročita ispod ove Stanijine objave.
Na vama ostavljamo da pogledate snimak i ocenite da li vam se sviđa ono što je Stanija pokazala u videu koju je zabeležio toliko pregleda na „Instagramu“.








View this post on Instagram















Set me free 🧜🏼‍♀️🕊🎶 #weekendvibes
A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on Aug 3, 2019 at 11:54am PDT



The post (VIDEO) Isplivao Stanijin se*si snimak iz Amerike! Hejteri kipte od besa! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.