(VIDEO) DRAGANA ISTUKLA GOSPODINA TORTU: Boli me ku**c, neka me DISKVALIFIKUJU zbog TEBE!

Izvor: 011vodič.com, 01.Jan.2020, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) DRAGANA ISTUKLA GOSPODINA TORTU: Boli me ku**c, neka me DISKVALIFIKUJU zbog TEBE!

Dragana Mitar žestoko se posvađala sa svojim dečkom Edisom Fetićem u novogodišnjoj noći, a svađa je krenula kada je Edis predložio da treba da izađu iz Zadruge 
– Izađi ti! Šta je problem! Vrata su ti tamo – rekla mu je ona.
 – Da, treba da se rastanemo, ovde je zaista završena ova priča za mene –  rekao je on i otišao do prostorije sa garderobom, a ona je pošla za njim.
 – Gospodin torta malo sutra –  rekla je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ironično.
 – Uvek bio i ostao –  rekao je on.
 – Gospodin si k**ac, pošto si j*bao njih petnaest pre mene –  rekla je ona, a zatim počela da baca stvari na njega i da ga udara.
 – Boli me k**ac neka me diskvalifikuju zbog tebe – vikala je i odmah napustila prostoriju, a nakon toga se držala za ruku koju je očigledno povredila.

The post (VIDEO) DRAGANA ISTUKLA GOSPODINA TORTU: Boli me ku**c, neka me DISKVALIFIKUJU zbog TEBE! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.