(VIDEO) 6 soba u jednoj: Neverovatno šta sve staje u 30 kvadrata

Izvor: Press, 10.Mar.2014, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) 6 soba u jednoj: Neverovatno šta sve staje u 30 kvadrata

Svi smo mi različiti i svako od nas stvari radi na svoj način, pa prema tome ima i vlastitu viziju kako bi njegov dom trebalo da izgleda. Iako se želja vlasnika ovog stana činila gotovo nemogućom, ipak je uspeo u svom naumu i od skučenog stančića dobio multifunkcionalan dom.
Ali, svoj poduhvat, ipak, nije mogao da izvede sam. Bila mu je potrebna pomoć stručnjaka kako bi ideju da tesan prostor od nekih tridesetak kvadrata pretvori u udoban i kompletno opremljen dom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koji uključuje radni kutak, ali i prostor za goste koji bi povremeno mogli i da prenoće.
U pomoć su mu (putem konkursa koji je objavio) "pristigla" dva rumunska studenta arhitekture, koji su njegove naizgled nemoguće želje pretvorili u stvarnost.
Transformacija prvobitno tesnog i skučenog prostora, uz mnogo pametnih rešenja, u udoban dom koji ima apsolutno sve što vam je potrebno, pa i više od toga, zaista je hvale vredna, i svakako zaslužuje da je vidite.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.