Izvor: Press, 05.Nov.2018, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VI STE TAKO ODLUČILI! Sinoć je Zadrugu NAPUSTIO OVAJ UKUĆANIN! (VIDEO)

Ispraćen uz pesmu.
U subotu su u Beloj kući su održane nominacije, a kao nominovani zadrugari za izbacivanje izabrani su Marijana Zonjić, od strane zadrugara, a najmanju podršku publike imao je Marko Stolić. 

Pored njih u sino'noj igri za opstanak u rijalitiju "Zadruzi 2" borio se i Lazar Jeremić koji je kažnjen direktnom nominacijom i mesečnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << honorarom. 

Voditelj Ognjen Amidžić im je saopštio pravila igre gde će nominovani zadrugari morati slamku ustima da provuku kroz otvarač na limenci i od nje napraviti piramidu za određeno vreme. Pobedniku će biti duplirani glasovi
Kao pobednik iz ove igre izašao je Lazar Jeremić i njemu će biti duplirani glasovi, a kakva je situacija nakon sabranih glasova, Ognjenu je saopštila voditeljka Dušica Jakovljević.  



Rezultat je sledeći. Jedan od vas ima 70% glasova, drugoplasirani ima 19% glasova, a trećeplasirani ima 11% - rekao je voditelj Ognjen. 



Autor: Zadruga - RTV Pink


Ognjen je saopštio da je najmanji procenat glasova publike osvojio Marko Stolić i da je vreme da se pozdravi sa zadrugarima i da napusti velelepno imanje u Šimanovcima. 




Autor: Zadruga - RTV Pink


U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.








 



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA PROMENA Izabran novi vođa u "Zadruzi", saopštio odluku koja je izazvala haos

Izvor: Blic, 05.Nov.2018

"Zadrugu 2" sinoć je napustio Marko Stolić, a kao i svim izbačenim učesnicima njemu je pripalo pravo da izabere novog vođu za ovu nedelju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.