Izvor: Press, 25.Sep.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEŽU JE USPOMENE ZA MILJKOVIĆA! Kulićeva zahtevala od Gavrića da joj USTUPI KREVET u kome spava: TU SMO MARKO I JA PRIČALI! (VIDEO)

Nije ga zaboravila.
Nekadašnji suparnici Mirko Gavrić i Miljana Kulić razvili su lepo prijateljstvo u Imaginarijumu, te koriste svaki slobodan trenutak da provode vreme zajedno, i to najčešće, šaleći se. 



Producent i Kulićeva poveli su konverzaciju oko kreveta u kojem Mirko spava. Naime, on je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << obećao Miljani da će joj ustupiti svoj krevet onog momenta kada bude napustio raskošno imanje u Šimanovcima. Razgovor su slušali Bora Santana, Adam Đogani, MC Damiro iMarija Jovanović, koji su se vidno zabavljali prateći ovaj razgovor.




Autor: TV Pink Printscreen


Ja ću ti ustupiti svoj krevet kada odem. Uđi u južnu sobu sa desne strane, krevet je poslednji u nizu. Hoćeš da ti ostavim moju sliku? - pitao je Gavrić Kulićevu.



Autor: TV Pink Printscreen


Ne, nikako. Ali ti možeš da zadržiš moju sliku, jer se meni ne sviđa. Ali hvala ti što mi čuvaš krevet Marka Miljkovića. U tom krevetu smo Marko i ja pričali - otkrila je Kulićeva priznavši Mirku da zbog toga želi da mu vidi leđa.


Prodala bi me zbog Miljkovića?  - upitao je producent začuđeno.


Naravno - odgovorila mu je Kulićeva kroz smeh.



Autor: TV Pink Printscreen


Kako je ova simpatična rasprava izgledala možete čuti u video-prilogu ispod.








 



Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.