VESNA DEDIĆ ULAZI U ZADRUGU 3? Honorar koji joj je PONUĐEN je OGROMAN! Stiže u Šimanovce!

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020, 02:54

VESNA DEDIĆ ULAZI U ZADRUGU 3? Honorar koji joj je PONUĐEN je OGROMAN! Stiže u Šimanovce!

Vesna Dedić, dojučerašnja voditeljka i autorka kultne emisije “Balkanskom ulicom” na RTS-u, postaće učesnica rijaliti programa “Zadruga”, saznaje ekskluzivno “Alo!”. Naime, njoj su čelnici “Pinka” ponudili vrtoglavi honorar, koji ona nije mogla da odbije.
– Vesna će za nedeljni boravak u Šimanovcima dobijati svoju dojučerašnju mesečnu platu na RTS-u, koja je bila 500 evra. Dakle, za mesec dana, zaradiće četvoromesečnu zaradu iliti 2.000 evra – ispričao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je za “Alo!” izvor blizak Dedićevoj, koji je insistirao na anonimnosti. Kako nam je rekao, ona je u prvi mah odbila jer je smatrala da joj tamo nije mesto, ali je na kraju ipak prelomila.
Razlog njenog ulaska nije samo novac, iako je on bio presudan.
–  Vesna je trenutno nezaposlena. Nakon što je dala otkaz na RTS- u, rešila je da se posveti svojoj školi novinarstva, ali i drugim poslovnim aktivnostima. Međutim, budući da je zbog koronavirusa proglašeno vanredno stanje i da je sve svoje obaveze morala da odloži do daljnjeg, odlučila je da prihvati ponudu Željka Mitrovića – ispričao je izvor za “Alo!” i dodao:
– Ja sam nedavno izašla iz RTS- a i osećam se kao da sam izašla iz “Farme”. Sačekalo me vanredno stanje i osećam se kao da sam ušla u rijaliti “Veliki brat”. Da me sad prebace u “Zadrugu”, ne bih osetila promenu.
The post VESNA DEDIĆ ULAZI U ZADRUGU 3? Honorar koji joj je PONUĐEN je OGROMAN! Stiže u Šimanovce! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.