Uz malo truda i volje – poboljšajte zdravlje uz ova 3 saveta

Izvor: 011vodič.com, 24.Feb.2021, 11:21

Uz malo truda i volje – poboljšajte zdravlje uz ova 3 saveta

Fibi je odlučila da pomogne svima onima koji imaju sličan problem i krenula je da osluškuje svoj organizam, a tri stvari za poboljšanje zdravlja su presudne.
Foto: Shutterstock
1. Eliminacija hrane koja može da izazove zapaljenja 
– Najčešći tip zapaljenja je autoimunski hronični proces koji se zove hronični limfocitni tiroiditis ili Hašimoto tiroiditis. Prvo sam eliminisla kafu, šećer i alkohol – nestali su na 30 dana iz mog života. Verujem da mnogo ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << obožava ove poroke.  Polako ih smanjite, jer npr. ako ne ostajte kasno nije neophodno da pijete kafu sutradan. Bitno je da otkrijemo koje namirnice škode telu – da li su to npr. mlečni proizvodi i gluten koji izazivaju zapaljenja u organizmu.  Ipak, morate naći svoj recept. 
2. Tanjir u bojama duge
– Preporučujem da u svoj rešim ishrane uvrstite što više povrća. Jake, živoposne boje povrća su naznake o andioksidantima, ali i o kvalitetnim hranljivim sastojcima koje su neophodni telu. Moj apsolutni favorit je kurkuma, koja ima i antiinflamatorno dejstvo.
3.  Bez industrijskih preparata za lepotu
– Pored hemije za kuću, razne kreme, mleka za telo i sl. bi trebalo izbeći. Jednostavno oslobodite se toksičkog tereta i jednom kada padne odluka mnogo lakše se ide kroz živo, zaključila je.
Чланак Uz malo truda i volje – poboljšajte zdravlje uz ova 3 saveta се појављује прво на .
The post Uz malo truda i volje – poboljšajte zdravlje uz ova 3 saveta appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Poboljšajte zdravlje uz ova tri savjeta

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2021

Fibi je odlučila da pomogne svima onima koji imaju sličan problem i krenula je da osluškuje svoj organizam, a tri stvari za poboljšanje zdravlja su presudne.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.